OVER ONS

WIJ ZIJN SALSACATERING
EN WIJ MAKEN UW EVENEMENT GRAAG BIJZONDER...

 

WAT WE DOEN?


Salsa Catering brengt culinair vakmanschap en gastvrijheid bij u op locatie. Met passie voor vers, ambachtelijk bereid en vooral lekker eten, oog voor detail en aandacht voor uw wensen maken we van uw bijeenkomst een geslaagd evenement.


 • “Meerdere malen heb ik samen mogen werken met Chantal. Zowel zakelijk als privé heb ik gebruik gemaakt van haar uitzonderlijke kookkunsten. Binnen de cateringbranche onderscheidt Chantal zich door kwalitatief een zeer hoogwaardig product aan te bieden. Doordat Chantal zich ook verdiept in de diverse eetculturen is haar aanbod zeer divers. Ook haar proffesionele werkhouding ten aanzien van de opdrachtgever ervaar ik iedere keer als zeer prettig."

  Marie-José Heijmans Secretary at Gemeente 's-Hertogenbosch
 • “Sinds 2007 heeft 'Van der Veer Designers' al een aantal malen gebruik gemaakt van de diensten van Chantal's 'Salsa Catering op locatie'. In juni 2014 nog, tijdens het feest ter gelegenheid van ons 30-jarig betaan. Steeds weer weet Chantal ons (en onze gasten) te trakteren op heerlijke culinaire verrassinkjes. Chantal levert maatwerk en het is een groot plezier samen met haar het menu vast te stellen."

  Rik de Reuver Co-Owner Van der Veer Designers BV
 • “Ik heb verscheidene malen samengewerkt met Chantal om ontvangst goed te laten verlopen en zij heeft mij op uitzonderlijke wijze bijgestaan. Niet alleen is haar keuken uitstekend, maar haar organisatorisch vermogen om op de vreemdste plaatsen en onder de meest lastige omstandigheden een uitstekend product met bijbehorende service neer te zetten is heel bijzonder."

  Aletta van der Horst Personal Assistant at Boron Management BV, waaronder "Stichting Van Vlissingen Art Foundation"
 • “Koken en reizen zijn mijn twee grote passies. Als privé-kok voor de EU-ambassadeur in Praag leerde ik werelds koken voor vele internationale gezelschappen”
 • “Koken leer je niet uit een kookboek, eten is cultuur!”
 • “Door niet alleen aan te schuiven bij het eten, maar vooral ook mee te koken leerde ik over de smaak van diverse keukens in Afrika, Zuid-Amerika, Azië en Europa, de nostalgie laat ik terugkomen in mijn gerechten en deel ik graag met mijn gasten”